Celovite rešitve za vse izzive

Za dom
Samooskrba

Brez soglasja

Ste želeli pridobiti soglasje za priključitev pri elektrodistributerju in je bila vaša vloga zavrnjena? Brez skrbi. Predstavili vam bomo najbolj učinkovite in ugodne opcije za vaš primer.

Izboljšanje samooskrbe

Omejena priključna moč elektrarne

Rešitev se skriva v hranilniku električne energije, s katerim boste posredno lahko povečali moč in proizvodno zmogljivost svoje sončne elektrarne.

Energetska neodvisnost

Otočna oskrba

Želite biti energetsko neodvisni ali nimate dostopa do omrežja? Hranilnik električne energije v kombinaciji s sončno ali veterno elektrarno omogoča otočno oskrbo in hkrati tudi predstavlja trajnostno alternativo otočni oskrbi električne energije z dizelskim električnim agregatom.

E-mobilnost

Polnilna postaja

Električno energijo proizvedeno v sončni elektrarni shranite v hranilnik električne energije ter nato v svoji domači polnilnici učinkovito porabite za polnjenje svojih električnih vozil v najkrajšem času, ko je to potrebno.

ISO 9001

TESVOLT ima vzpostavljeno poslovanje v skladu s sistemom vodenja kakovosti ISO 9001.

Vsi poslovni in drugi procesi so periodično sistematično presojani interno in eksterno s strani certifikacijskega organa TUV Rheinland.

Izdelano v EU

Tesvolt hranilniki električne energije so najboljša izbira za najzahtevnejše projekte.

Vsi izdelki so proizvedeni v EU, v prvi gigatovarni v Evropi za hranilnike električne energije v Lutherstadt Wittenbergu.

Podpora

Vedno smo na voljo za vsa vaša vprašanja in pomisleke.

Pri nakupu, vzdrževanju, servisiranju vam nudimo 100% podporo na vsakem koraku. Naša strokovna ekipa se bo potrudila, da najdemo za vas celovito rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim zahtevam.

Upravljanje

Z inovativnim sistemom upravljanja z energijo TESVOLT, ki ga sestavljata TESVOLT Energy Manager in portal myTESWORLD, je mogoče spremljati, nadzirati in upravljati vse energetske tokove.

Z nastavitvijo posameznih operativnih strategij lahko kombinirate najrazličnejše protokole obratovanja in tako popolnoma prilagodite sistem vašim trenutnim energetskim potrebam.

A serija in E serija

Lastnosti izdelkov

Izdelki
Izdelki

A serija

Izdelki

E serija

Katera je prava rešitev za vaš dom?